how to test schema markup

אני כל הזמן שומע על סימון סכמות (נתונים מובנים או מיקרו נתונים) ואין לי מושג מה זה או איך להוסיף אותו לאתר. מטרת מאמר זה היא להראות לך כיצד התחלתי זאת באתר שלי ומדוע אני שמח שעשיתי זאת.

כלי זה עוזר לך להוסיף תגי נתונים מובנים לדף אינטרנט לדוגמא ותוכל להוסיף קוד סימון סכימה

קל להשתמש בו כדי לראות אם הסימון קיים אם אתה משתמש באפליקציית Schema או ב- Google Tag Manager כדי להכניס את הקוד שלך. כלי זה משמש לבדיקת קוד עמוד אינטרנט בהמתנה עבור תוכניות שנוספו לאחרונה ולבדוק האם דף האינטרנט שפורסם כבר מכיל נתונים מובנים או לא. ניתן לספק את כתובת האתר כדי לבדוק אם קיימות אזהרות ושגיאות בנוגע לסימון, וגם קל להשתמש במנהל התגים של גוגל (או בכל כלי לניהול תגים אחר) כדי לראות אם קיימת סימון.

כל שעליך לעשות

הוא להזין את כתובת האתר, לחץ על הכפתור כדי להציג ולהפעיל את הבדיקה, והיא תציג את האזהרות והשגיאות הקשורות לתווית התוכנית בצד ימין של המסך. אתה יכול להעתיק את הקוד כדי לבדוק את הסימון כראוי ולקשר לכלי הבדיקה כדי לאמת אותו.
למידע נוסף על how to test schema markup ואיך לבחון נתונים מובנים כדאי להעיף מבט ב- schemamarkup.co.il

לאחר ההגשה

כלי הנתונים המובנים של גוגל יראה לך אם קיימות שגיאות בסימון הנתונים המובנים. אם אינך בטוח שיש באתר שלך נתונים מובנים כהלכה, תוכל להשתמש בכלי בדיקת הנתונים של Google Structures או במעבדת הנתונים של Google. אתה יכול לפרוס את האתר שלך באמצעות אחד מכלי בדיקת הנתונים המובנים האלה ואז להשתמש בו באתר שלך.

כלי זה מאפשר אימות של פורמטים JSON

LD, RDFa ומיקרו נתונים והוא הכלי המועדף לבדיקת סימונים לסכמות. כלי זה מסופק על ידי גוגל לאימות קוד סימון הסכימה לפני שהוא מוחל על האתר. אם אתה מתכנן להוסיף סימון באופן ידני, ודא שהקוד שלך אומת באמצעות כלי בדיקת הנתונים המובנים של Google. יש כמה בעיות בכלי זה, כמו העובדה שהוא לא מאפשר לערוך מוטבע לאמת את סימון הסכימה של HTML והוא לא קורא קוד סכימה מכתובת האתר הפעילה. ברגע שיש לך את הדף שאתה רוצה לעבוד עליו, אתה רוצה לחזור לכלי בדיקת הנתונים המובנים ולבדוק באמצעותו את האתר שלך. בדיקת עמוד זו מאפשרת לך לגלוש בדף האינטרנט ולחפש שינויים בקוד סימון הסכימה, כגון שינויים בתוכן, כותרות, תגיות וכו '. —- כדאי גם לנסות את Google Codelab, שם תוכל להוריד דוגמה ל- HTML ולמד כיצד לקודד סכמה באמצעות JSON – LD. כלי זה עוזר לך להוסיף סימון HTML5 לאתר לדוגמה שלך. לאחר הוספת # סימון, השתמש בכלי בדיקת הנתונים המובנים כדי לאמת את הסימון וודא שגוגל יכולה לחלץ נתונים מובנים מהדף. אם תמלא את האתר שלך באופן דינמי בסימון סכימה (למשל Javascript), התוצאות יופיעו בתוצאות הבדיקה.

למעשה יש לגוגל כלים משלה להפיק סימנים ולהכניס את הקוד לאתר שלך

כך שזה טבעי שיש להם כלי משלהם לבדוק אותו. תוכל לגשת לכלי בדיקת הנתונים המובנים של גוגל כדי לאמת את דירוג הסימון שלך על ידי הוספתו לאתר. אם ראית מחוללי סימונים של סכימה, תוכל גם לקשר לקוד שלהם המאמת את הסימון לפני הוספת קוד לדפי האינטרנט שלך.

אם אתה עדיין רוצה לראות אפשרויות נוספות

עיין בעוזר הסימון של נתונים מובנים של גוגל, אשר יכול לעזור לך להוסיף תווי נתונים מובנים לקוד האתר שלך ובדוא"ל. למנהל התגים של גוגל יש גם אפשרויות המאפשרות לך לוודא שסימון הסכימה שלך פועל כראוי באתרי האינטרנט שלך. כדי להוסיף סימני סכמות לבלוג של וורדפרס, עיין בסעיף בונוסים על סכמות בעמוד של כלי בדיקת הסכימה של WordPress.

קטעי טקסט עשירים הם תוצאה של סימון סכמות, והנתונים שלהם נשאבים מהנתונים המובנים שנמצאו ב- HTML של הדף. בדף HTML, תוכלו להשתמש במנהל התגים של גוגל כדי ליצור קטעי טקסט נרחבים ולאמת את הנתונים המובנים הכלולים בהם.

אם אתה מנהל את אתר Yoast באמצעות כלי אימות הנתונים המובנים שלנו, תגלה שאנו משתמשים בסימון סכמות כדי לספק מידע זה כצפוי. כתובת URL שתוכל להזין כדי לבדוק את סימון הסכימה הקיים, ואז הזן קטע קוד שתוכל לבדוק באתר שלך.

כשאתה מכניס את קטע הקוד שלך לכלי בדיקת נתונים מובנים

אתה יכול לבדוק את הסימון JSON LD על ידי בדיקת שגיאות. קידוד סימון סכימה הוא כלי לבדיקת תוצאות עשירות שאני אוהב בגלל קלות השימוש שלו והיכולת לקבל דוח שגיאה אפס. זוהי אלטרנטיבה מצוינת לכלי בדיקת הנתונים של Structures של גוגל, שאני אוהד גדול ממנו, מכיוון שהוא קל מאוד לשימוש ומהיר מאוד לבדיקה. אתה יכול גם לאמת את סימון JSONLD באותו אופן על ידי הוספת קטעי קוד לכלי בדיקות הנתונים המבנה ובדיקת שגיאות.

תוכן עניינים

Uncategorized
נעם גרוס

rabet 777

דילוג לתוכן